כך תכינו פבלובה ליום האהבה
פבלובה היא קינוח אלגנטי שמורכב משכבות של מרנג קרם ופירות טריים.
הוא קרוי ע"ש הבלרינה אנה פבלובה שהגיעה בשנות ה- 20 לביקור בניוזילנד וזכתה לקינוח מרשים שגם קיבל את שמה.
המהדרין מכינים את כל רכיבי הפבלובה בעצמם אבל לנו יש מתכון קליל וכייפי לפבלובה שתוכלו להכין לכל מי שאתם אוהבים, לכבוד חג האהבה וגם סתם ככה, כדי להראות כמה אתם אוהבים.
המתכון פשוט ומותאם במיוחד להכנה של ילדים, אז לכו לקנות ביחד את המצרכים,
תכננו את ההכנה ותנו להם להגיש באהבה.
ביננו, אין מתנה יותר שווה מזאת.
פבלובה מהירה בקלי קלות- מה צריך?
קרש חיתוך וסכין
שקית נייר
מפית דויילי להגשה רומנטית
תותים טריים
נשיקות מרנג בשני צבעים, אפשר גם בצבע אחד
רוטב תותים
מיכל קצפת מתוקה
סוכריות לקישוט
גביע יין להגשה (אפשר גם חד פעמי)
איך מכינים?
שוטפים היטב את התותים, מסירים את העלים ומייבשים
חותכים לקוביות ומשאירים תות אחד שלם או חצוי לקישוט למעלה
מכניסים את הנשיקות לשקית הנייר ומרסקים ע"י רידוד או מכות חלשות- שימו לב, שאנחנו מעוניינים בחתיכות מרנג בינוניות ולא בחתיכות קטנות מידי או אבקה
במידה ואתם משתמשים בנשיקות בשני צבעים, יש להקצות שקית לכל צבע ולא לערבב בין הצבעים.
מתחילים לסדר בגביע:
מעט קצפת, מעט נשיקות, שוב קצפת, תותים חתוכים, מעט סירופ
שוב קצפת, נשיקות (כדאי לגוון בצבע), סירופ תות, מעט סוכריות לקישוט מעל ועוד תות שלם או חצוי.
את כל הטוב הזה מגישים מעל מפית דויילי וממש כדאי לצרף נשיקות ואהבה
אז מה דעתכם? למי תכינו פבלובה?
שתפו אותנו,
הקישקושים.