השף הצעיר

עולם הבישול הוא כבר מזמן לא נחלה של מבוגרים בלבד. האהבה למטבח מתחילה כבר בגיל צעיר, עם כובע וסינר, עם סירים וכפות, עם חומרי גלם משובחים – אנחנו יוצרים עולם שבו הילדים הם השפים של המסעדה. מערבבים, לשים, חותכים ויוצרים מנות טעימות. על הדרך אנחנו מספרים על הערכים התזונתיים מאחורי כל חומר גלם, על טעמים ומרקמים, על שילובים טעימים במיוחד – הכל תוך כדי עשייה.


גם כשהאוכל מתבשל והמאפה נאפה בתנור, אנחנו ממשיכים להפעיל את הילדים – מכינים קישוטים לעוגה, תוספת טעימה או עוד מאכל בריא ונפלא. אין רגע משעמם.